Krvavá banková lúpež: Štyria mŕtvi a traja zranený

NETKY.SK • 20 Máj 2013, 14:42 • 2 min
Krvavá banková lúpež: Štyria mŕtvi a traja zranený

JERUZALEM - Štyria ľudia prišli o život a traja ďalší boli zranení pri bankovej lúpeži v izraelskom meste Beerševa, pri ktorej zostal v banke jeden z útočníkov držiac jednu ženu ako rukojemníčku. Informovala o tom miestna polícia.

slovakia

left justify in out

Okresný šéf polície podľa izraelských médií uviedol, že policajný tím sa pokúsil nadviazať kontakt s ozbrojeným útočníkom. Podľa hovorkyne zdravotníckej záchrannej služby obete a zranení po ozbrojenom prepade ležali na ulici pred budovou banky. Z miesta ich odviezli do nemocnice. Jeden muž bol v ohrození života, pretože utrpel veľmi vážne strelné zranenia v hornej časti tela.

Predstavitelia nemocnice v Beerševe potvrdili, že uskutočňujú chirurgický zákrok u muža, ktorý utrpel strelné zranenia na hrudi a bruchu. Nebolo známe, či išlo o spolupáchateľa alebo obeť útoku, píše agentúra DPA.

V nemocnici okrem toho prijali dve ženy, ktoré dostali šok.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies