VIDEO Krutý žart: Potenciálnych zlodejov exkluzívneho McLarenu čakalo prekvapenie

NETKY.SK • 8 Február 2016, 18:00 • 2 min
VIDEO Krutý žart: Potenciálnych zlodejov exkluzívneho McLarenu čakalo prekvapenie

NEW YORK – Známy YouTuber z New Yorku Joey Salads si tentokrát vystrelil z potenciálnych zlodejov luxusného športového auta.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročný Salads so svojimi kamarátmi nechal na ulici odomknutý McLaren 650S Spider v hodnote 300 tisíc dolárov. Exkluzívne vozidlo bolo odomknuté zámerne aj s kľúčom v zapalovaní, aby prilákal potenciálnych zlodejov. Okrem nainštalovaných kamier však vo vozidle bolo ešte čosi navyše, čo zlodejom dalo poriadnu príučku.

 

Reakcie okoloidúcich ľudí sledoval Salads so svojimi priateľmi z úkrytu. Nakoniec sa však našlo niekoľko milovníkov rýchlych áut, ktorý si sadli do auta akoby s anič nedialo a vozidlo im patrilo. Po pár sekundách však svoje konanie oľutovali. Škodoradostný youtuber pomocou diaľkového zariadenia aktivoval ukrytý elektrický psí obojok, ktorý drzáňom dal poriadnu príučku vo forme elektrošokov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies