Krutý trest! Reagoval Begovič na vylúčenie Courtoisa

NETKY.SK • 9 August 2015, 15:35 • 2 min
Krutý trest! Reagoval Begovič na vylúčenie Courtoisa

LONDÝN - Gólman Asmir Begovič, ktorý prišiel do FC Chelsea v lete zo Stoke City, absolvoval značne nečakanú premiéru v novom drese hneď v úvodnom kole anglickej futbalovej Premier League.

slovakia

left justify in out

Brankársku jednotku Londýnčanov Thibauta Courtoisa totiž rozhodca Michael Oliver vylúčil v 52. min súboja proti Swansea City za faul v šestnástke - následný pokutový kop premenil Bafétimbi Gomis, ktorý stanovil konečný výsledok súboja na 2:2. Bosniak Begovič po zápase priznal, že si neprial takýto debut. "Nie, nebolo to vôbec ideálne. Takéto veci nemôžete predvídať. Jednoducho 'hodia' vás na ihrisko a vy musíte urobiť to najlepšie, čo je vo vašich silách." K samotnému vylúčeniu 28-ročný brankár poznamenal: "Bolo to nešťastné. Videl som to na vlastné oči z lavičky, ale bolo to ťažké rozoznať. Myslím si, že to bol krutý trest."


Zverenci trénera Josého Mourinha začali púť za obhajobou majstrovského titulu namiesto očakávaného víťazstva len ziskom jedného bodu. "Do zápasu sme išli s tým, že chceme tri body. Napokon máme jeden v dôsledku okolností, ktoré nastali. Sezóna pokračuje, teraz sa už musíme koncentrovať na najbližší týždeň," uviedol Begovič, ktorý je pripravený na budúci týždeň v nedeľu čeliť hráčom Manchestru City, pokiaľ Courtois nebude môcť nastúpiť. "Prišiel som do FC Chelsea byť súčasťou tohto tímu a prispieť k jeho úspechu. Chcem odohrať čo najviac zápasov, teším sa na budúci týždeň."

Výsledok sobotňajšieho zápasu 1. kola najvyššej anglickej futbalovej súťaže Premier League:

FC Chelsea - Swansea City 2:2 (2:1)
Góly: 23. Oscar, 30. F. Fernández (vlastný) - 29. A. Ayew, 55. Gomis (z pok. kopu), ČK: 52. Courtois (Chelsea)


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies