Krutý omyl: Študent medicíny si pomýlil pupočnú šnúru s penisom

NETKY.SK • 17 Júl 2015, 15:00 • 2 min
Krutý omyl: Študent medicíny si pomýlil pupočnú šnúru s penisom

MEXICO CITY – Takmer každý človek by bol schopný rozoznať penis a pupočnú šnúru. Predpokladali by ste, že niekto kto študoval roky medicínu by to mal vedieť tiež. Nie je to však pravidlo.

slovakia

left justify in out

Študent medicíny, ktorý praxoval v nemocnici omylom odstrihol novorodeniatku časť penisu namiesto pupočnej šnúry. Aby toho nebolo málo snažili sa to zakamuflovať tak, že dieťa rodičom odobrali a zobrali ho na operáciu.

 

Chlapčekov otec Diego Rangel Izaguirre pojal podozrenie, keď mu odmietli ukázať jeho syna dve hodiny po pôrode. Personál v mexickej nemocnici v meste Saltillo povedal rodičom, že sa stala malá nehoda, ale otec ihneď zistil pravdu a bol poriadne nahnevaný.

 

img

 

„Keď sa môj syn narodil a strihali jeho pupočnú šnúru, poškodili jeho penis. Nanešťasie chirurg, ktorý ho chce zošiť, mu spravil nové zranenia, asi dva centimetre hlboké,“ prezradil otec nešťastného dieťaťa.

 

Nakoniec sa však chlapcovi podarilo jeho úd prišiť naspäť.

 

img

 

Matka Zulem Contrerasová bola vo vytŕžení a povedala, že jej syn mal byť v opatere lekárov  a nie Študentov. „Nemalo sa to stať, mal sa o neho postarať gynekológ a nie študenti,“ povedala Zulem.

 

Rodičia sa sťažujú na nemocnicu, tá však tvrdí, že rodičia s operáciou súhlasili a išlo iba o malý zákrok.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies