Krutá smrť v Bratislave: Petra (†34) roztrhala divá zver

NETKY.SK • 16 Január 2017, 17:20 • 2 min
Krutá smrť v Bratislave: Petra (†34) roztrhala divá zver

BRATISLAVA – Zabila ho jeho vášeň! V sobotu našli blízko Devínskeho jazera nehybné telo 34-ročného Petra zo Stupavy. Polícia okolnosti jeho úmrtia vyšetruje. Ohliadajúci lekár na mieste potvrdil cudzie zavinenie. Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

slovakia

left justify in out

Mŕtveho Petra našli v sobotu (14.1.) krátko popoludní asi kilometer od cesty medzi Devínskou Novou Vsou a Stupavou, neďaleko cyklotrasy.

 

Peter bol vášnivý ornitológ a pri jazere bol pozorovať vtáky. Podľa denníka Nový Čas sa mal potom stretnúť so svojou tehotnou manželkou. Už sa s ňou však nestretol.

 

"Telo muža malo viditeľné zranenia v oblasti predlaktia a lýtka a množstvo menších poranení po celom tele. Privolaný ohliadajúci lekár na mieste potvrdil cudzie zavinenie ako príčinu smrti muža a zároveň nariadil vykonať pitvu," uviedla hovorkyňa.

 

Podľa denníka mohli Petra roztrhať divoké psy, ktoré sa v oblasti pohybujú. Polícia však nevylučuje, že ho mohli zabiť aj diviaky.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies