Krutá prehra mladých Slovákov aj v odvete, v dvoch dueloch inkasovali dvanásť gólov

NETKY.SK • 12 Apríl 2018, 15:17 • 2 min
Krutá prehra mladých Slovákov aj v odvete, v dvoch dueloch inkasovali dvanásť gólov

FRIBOURG - Slovenskí futbaloví reprezentanti do 16 rokov prehrali s domácimi rovesníkmi zo Švajčiarska presvedčivo 1:5 (1:2) vo štvrtkovom odvetnom medzištátnom prípravnom stretnutí vo Fribourgu. Jediný gól mladých Slovákov na trávniku vo Fribourgu strelil kapitán Adam Matoš v 32. min, vtedy vyrovnal na 1:1. Zverenci trénera Samuela Slováka neuspeli ani v utorňajšom prvom vzájomnom meraní síl, v meste Kerzers podľahli jednoznačne 1:7.

slovakia

left justify in out

Medzištátny prípravný zápas futbalistov do 16 rokov (hrá sa 2x 40 minút) - štvrtok:

 

FRIBOURG
Švajčiarsko "16" - Slovensko "16" 5:1 (2:1)
Góly: 4. Volken, 37. Cotter, 52. Brnič, 65. Stevanovič, 75. Loosli - 32. A. Matoš
Zostava SR "16": Mego - M. Sekera, Gábriš (41. Nabout, 64. Vlasák), Polčic, Selecký - Szetei (70. T. Kubík), Javro (25. P. Jedinák), A. Obert, Nebyla - Repa, A. Matoš (56. Rosenberger)

Samuel Slovák (tréner SR "16"): "Bojovali sme na hrane našich možností, ale súper bol fyzicky vyspelejší, Švajčiari sú v tejto kategórii špičkou v Európe. Výsledok určite mohol byť lepší, mali sme príležitosti na ďalšie dva góly, ale domáci využili - zvlášť po prestávke - že nám odchádzali sily. Sme radi, že sme tieto dva ťažké zápasy odohrali, pre chlapcov to bola veľmi dobrá škola. Teraz z vlastnej skúsenosti vedia, kde musia v tréningu zabrať; verím, že im to pomôže v kvalitatívnom raste a už pri najbližšej konfrontácii s takýmto súperom obstojíme lepšie."
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona