Krutá pomsta: Muž za neveru draho zaplatil, žena počas jeho služobnej cesty predala dom

NETKY.SK • 25 November 2015, 16:00 • 2 min
Krutá pomsta: Muž za neveru draho zaplatil, žena počas jeho služobnej cesty predala dom

BIRMINGHAM - Žena zistila, že ju manžel podvádza a pre svoju sladkú pomstu našla naozaj krutý spôsob. Zatiaľ čo bol muž na služobnej ceste, stihla predať ich spoločný dom. Keď sa neverník utrmácaný vrátil z letiska, prekvapene pozeral, prečo mu kľúče zrazu nepasujú do zámky.

slovakia

left justify in out

Laura (42) našla v mužovom telefóne správu od neznámej ženy, ktorá mu prisľúbila, že keď príde do New Yorku, bude ho čakať sexi privítanie. Keď manžel odcestoval na dvojtýždňovú služobnú cestu do USA, nezaváhala a rozhodla sa mu podpásovku vrátiť tým, že predá dom.

 

Vzhľadom k tomu, že keď sa pár dostal do finančných problémov, pomohla mu s peniazmi a hypotékou Laurina rodina, nepotrebovala manželov súhlas a dom mohla pokojne ponúknuť na predaj. Urobila maximum a ich spoločné obydlie sa jej do 14 dní naozaj podarilo predať. Potom si zbalila kufre a spokojne si počkala, ako sa jej manžel zatvári.

 

Nič netušiaci Craig Arnold (44) prišiel o jedenástej v noci domov a nechápal, prečo sa v dome ešte svieti a ozýva hluk. Laura totiž zvykla chodiť spať pomerne skoro. Nech sa snažil akokoľvek, kľúč nešiel zasunúť do zámky. Zazvonil preto na zvonček, a keď sa dvere otvorili, oblial ho studený pot. Otvoriťl mumladý muž, ktorý v dome býval spolu s ďalšími piatimi študentmi a jemu došlo, že manželka nehnuteľnosť predala.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies