Krutá pomsta: Manžel obvinil svoju ženu z toho, že ho podvádza, vylial jej sekundové lepidlo do vagíny

NETKY.SK • 27 Marec 2015, 16:05 • 2 min
Krutá pomsta: Manžel obvinil svoju ženu z toho, že ho podvádza, vylial jej sekundové lepidlo do vagíny

MPUMALAGA – Krutá pomsta! Žena tvrdí, že už nikdy nebude môcť mať sex po tom, ako jej manžel vylial do vagíny sekundové lepidlo, pretože si myslel, že ho podvádza.

slovakia

left justify in out

Žena, ktorej meno médiá nezverejnili, povedala, že jej muž bol násilný a jeho správanie sa vymklo spod kontroly po tom, čo sa jej strýko zastavil u jej doma v Juhoafrickom meste Mpumalanga.

 

Najskôr ju obvinil, že ho podviedla so strýkom. Zobral do ruky nôž a prikázal jej sa vyzliecť. „Povedal mi, aby som roztiahla nohy," povedala pre News 24 a dodala: „Potom vytiahol sekundové lepidlo a vylial mi ho na a do vagíny, zatiaľ čo som sa na tento horor pozerala so slzami v očiach. Nechápem čo dokáže muž spraviť žene, ktorú miluje.“

 

Žena už nikdy v živote nebude môcť mať sex, kvôli strachu a obrovskej bolesti, ktorú pociťuje pri močení.

 

Jej manžel po tomto barbarskom čine odišiel, avšak žena sa stále bojí, že príde. „Bojím sa, že môže prísť domov a odsekne mi ruku,“ dodala.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies