Kruse sa opäť zapojil do tréningu Wolfsburgu

NETKY.SK • 23 Marec 2016, 12:50 • 2 min
Kruse sa opäť zapojil do tréningu Wolfsburgu

WOLFSBURG - Nemecký futbalista Max Kruse sa v stredu opäť zapojil do tréningu bundesligového VfL Wolfsburg. Dvadsaťosemročný útočník sa s mužstvom nepripravoval niekoľko dní po tom, čo ho tréner Joachim Löw vyradili z reprezentačného mužstva za jeho prehrešky mimo futbalového trávnika.

slovakia

left justify in out

Vedenie VfL mu dalo niekoľko dňovú pauzu, aby nečelil neustálemu tlaku médií. Šéf tímu Klaus Allofs ho však drží pod drobnohľadom a v utorok mu zdôraznil, že musí urobiť zmeny vo svojom osobnom živote. Kruse absolvoval aj pohovor s trénerom Dieterom Heckingom.

 

Kruse bol v nominácii na dvojicu prípravných duelov pred EURO 2016 proti Anglicku a Taliansku. O svoje miesto však prišiel po tom, ako sa Löwovi nepáčilo jeho správanie v predchádzajúcom období. Minulý víkend oslavoval svoje 28. narodeniny v jednom z berlínskych klubov a niekoľkokrát sa stal nechceným objektom záujmu. Podľa medializovaných informácií vytrhol jednej zo žien z rúk mobilný telefón a vymazal z neho fotografie. Verejnosť sa dozvedela aj o tom, ako po noci strávenej hraním pokru nechal výhru vo výške 70.000 eur zabudnutú v taxíku.

 

Nemci si v sobotu 26. marca zmerajú sily s Anglickom, o tri dni neskôr nastúpia proti Taliansku. Na EURO 2016 sa úradujúci majstri sveta predstavia v spoločnosti Ukrajiny, Poľska a Severného Írska.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona