Krúpa: „Zakážme Rusov, dovážajú nám sem aj tak iba novičok."

NETKY.SK • 16 August 2022, 13:35 • 2 min
Krúpa: „Zakážme Rusov, dovážajú nám sem aj tak iba novičok."

BRATISLAVA - Po tom, ako už niektoré krajiny oznámili zákaz vstupu ruským občanom na svoje územia, k čomu ich vyzval prezident Ukrajiny Volodymyr Zelenskyj, ozval sa aj náš politik.

slovakia

left justify in out

Odídenec z hnutia Igora Matoviča a súčasný člen strany Sloboda a Solidarita, Juraj Krúpa, sa k situácii okolo Rusov vyjadril na sociálnej sieti. Podľa neho by si Slovensko malo z krajín, ktoré tak už urobili, vziať príklad, a to čím skôr. 

 

Z domova: Cena elektriny pre Slovensko stúpla na astronomickú hranicu

 

obrazok

 

„Obmedziť vydávanie víz ruským turistom by malo aj Slovensko. Potom, ako sa ruskí "turisti" začali venovať dovozu novičoku do Európy a vyhadzovať do vzduchu muničné sklady trebárs vo Vrběticiach, prišiel čas prehodnotiť vízovú politiku voči krajine, ktorá navyše Slovensko označila za nepriateľský štát!, napísal Juraj Krúpa a dodal: „V praxi to znamená, že víza by mali dostávať občania Ruskej federácie iba vo výnimočných a odôvodnených prípadoch."


obrazok

 

„Vo veľmi odôvodnených prípadoch. Veď ak je Európa zhnitá a umierajúca, ako to oficiálne tvrdia ruskí politici a ruské médiá, môžu sa ísť Rusi rekreovať kľudne do takých vychýrených destinácií, ako sú Severná Kórea, Myanmarsko, Irán, Afganistan, prípadne Sýria. Šťastnú cestu a príjemný pobyt, dorogyje továrišči!," uzavrel poslanec za SaS. 

 

Zo sveta: Akoby vyzeral svet, keby došlo k použitiu jadrových zbraní medzi USA a Ruskom?



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies