Krulova sezóna sa skončila, v Kazachstane utrpel vážne zranenie kolena

NETKY.SK • 12 Október 2015, 07:50 • 2 min
Krulova sezóna sa skončila, v Kazachstane utrpel vážne zranenie kolena

AMSTERDAM - Holandskí futbalisti zaplatili za nedeľňajšie víťazstvo v kvalifikácii EURO 2016 na pôde Kazachstanu vysokú cenu.

slovakia

left justify in out

Pre vážne zranenie kolena duel nedohrala brankárska jednotka Tim Krul. Gólmanovi Newcastlu United po súboji, ktorý 'oranjes' vyhrali 2:1 a udržali sa v hre o baráž, diagnostikovali roztrhnuté väzivá v kolene.

 

Ako napísala agentúra Reuters, vážne zranenie ho vyradí z hry do konca klubovej sezóny. United v pondelok informovali, že z hosťovania v štvrtoligovom Crawley Town povolali 18-ročného Freddieho Woodmana, ktorý bude kryť chrbát doterajšiemu náhradníkovi Robovi Elliotovi.

 

Krul sa zranil v Astane v samom závere, keď po výskoku zle dopadol na umelý trávnik. Pôvodne ani nemal nastúpiť, keď Holanďania plánovali v bráne postaviť Jaspera Cillessena. Ten však utrpel v rozvičke drobné zranenie a tréneri tak prenechali miesto Krulovi.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies