Krügera vyradilo zranenie, vynechá odvetu s Fínskom

NETKY.SK • 10 September 2016, 09:14 • 2 min
Krügera vyradilo zranenie, vynechá odvetu s Fínskom

ŠTOKHOLM - Švédsky hokejový reprezentant Marcus Krüger utrpel vo štvrtkovom prípravnom zápase pred Svetovým pohárom proti Fínsku bližšie nešpecifikované zranenie hornej časti tela.

slovakia

left justify in out

Zdravotné problémy útočníka Chicaga Blackhawks by však nemali byť vážnejšieho charakteru a o prestížne podujatie v Toronte by nemal prísť.

 

Krüger v piatok chýbal na tréningu národného tímu a v sobotu si v ďalšom prípravnom zápase proti "Suomi" nezahrá. V zostave ho nahradí ďalší center Mikael Backlund. "Ide o preventívny ťah. Musíme sa ubezpečiť, ako je to s jeho zdravotným stavom. Budeme sa riadiť pokynmi lekára," uviedol podľa ESPN tréner "troch koruniek" Rikard Gronborg. V odvetnom zápase proti Fínsku už nebude absentovať brankár Henrik Lundqvist, ktorý prvý duel vynechal. Do zostavy sa prvýkrát dostane aj obranca Hampus Lindholm.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies