Krstnou mamou druhého dieťaťa Jaime King bude Taylor Swift

NETKY.SK • 3 Marec 2015, 15:59 • 2 min
Krstnou mamou druhého dieťaťa Jaime King bude Taylor Swift

LOS ANGELES - Krstnou mamou druhého dieťaťa americkej herečky Jaime King a jej manžela, režiséra Kylea Newmana bude speváčka Taylor Swift. Dvadsaťpäťročná interpretka to oznámila prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila fotografiu, na ktorej kľačí pred kamarátkou a hladká jej rastúce bruško.

slovakia

left justify in out

"Hádajte komu práve oznámili, že bude krstnou mamou tohto maličkého..." napísala k záberu rodáčka z Readingu v Pensylvánii.

 

 

 

Guess who just got named Godmother of this little one..... (ME) @jaime_king @kyle_newman

Fotka zveřejněná uživatelem Taylor Swift (@taylorswift),

 

 

Podobným obrázkom sa na Instagrame pochválila aj 35-ročná King. "Taylor Swift bude už navždy dávať pozor na naše bábätko. Milujeme ťa!!!!" uviedla.

 

 

 

And @taylorswift will forever be looking over our new baby @kyle_newman -we all love you!!!! Xx

Fotka zveřejněná uživatelem Jaime King (@jaime_king),

 

 

King a Newman sa zoznámili v januári 2005, keď spolu pracovali na snímke Fanboys (2009). Po troch mesiacoch chodenia začali spolu bývať a filmár herečku na jar 2007 požiadal o ruku. Vzali sa v novembri 2007 v areáli losangeleského Greystonského parku. King v minulosti vyhlásila, že chce mať s manželom minimálne tri deti. Ich prvý syn James Knight Newman prišiel na svet 6. októbra 2013, pričom za krstných rodičov mu vybrali Jessicu Albu a Tophera Gracea. To, že James bude mať súrodenca, prezradila King minulý mesiac.

 

Jaime King začínala ako modelka, objavila sa v magazínoch ako Vogue, Mademoiselle alebo Harper's Bazaar. Vo svete filmu na seba upozornila vojnovou romantickou drámou Pearl Harbor (2001) a odvtedy sa ukázala v snímkach ako Nepriestrelný mních (2003), Niekto to rád blond (2004), Sin City - mesto hriechu (2005), Maximálny limit (2005), Spirit (2008), Krvavý Valentín (2009) alebo Sin City: Ženská, pre ktorú by som vraždil (2014). Herečka, ktorá bola vo veku 14 až 19 rokov závislá od heroínu, momentálne účinkuje v seriáli Doktorka Zoe (2011).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona