Kroták zamieril do Nice, v tíme sa stretne s mnohými Slovákmi

NETKY.SK • 6 Jún 2012, 06:58 • 2 min
Kroták zamieril do Nice, v tíme sa stretne s mnohými Slovákmi

Kroták zamieril do Nice, v tíme sa stretne s mnohými Slovákmi - Hokej Slovenský hokejista Arne Kroták v novej sezóne rozšíri početnú enklávu krajanov v tíme francúzskeho druholigistu Nice Hockey Côte d'Azur. Vedenie orlov na svojej oficiálnej stránke info

slovakia

left justify in out

img

Slovenský hokejista Arne Kroták v novej sezóne rozšíri početnú enklávu krajanov v tíme francúzskeho druholigistu Nice Hockey Côte d'Azur. Vedenie "orlov" na svojej oficiálnej stránke informovalo tiež o predĺžení kontraktu s ďalším útočníkom Michalom Dianom.
      Tridsaťdeväťročný Kroták opustil domácu súťaž ako jej absolútny rekordér, keď v základnej časti a play off odohral celkovo 1.022 zápasov, v ktorých nazbieral spolu 955 bodov za 445 gólov a 510 asistencií. V uplynulých dvoch sezónach bol kapitánom HK Poprad, kde strávil celkovo 17 sezón. "Myslím si, že Krotákov príchod bude veľkým prínosom pre klub i fanúšikov, o čom svedčia jeho čísla zo slovenskej súťaže. Svoj talent bude môcť teraz ukázať na Riviére, pričom pre mladých hráčov bude veľkým príkladom a motivačným faktorom," uviedol pre klubový web tréner Stan Sutor.
      Kroták sa v Nice v sezóne 2012/13 stretne okrem Diana s útočníkmi Andrejom Themárom, Štefanom Majerníkom, Jozefom Slaninákom a obrancami Andrejom Brejkom a Jánom Tomaškom.


Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona