Kroosov plat by bol v Manchestri štvornásobne vyšší

NETKY.SK • 16 Apríl 2014, 16:47 • 2 min
Kroosov plat by bol v Manchestri štvornásobne vyšší

MNÍCHOV - Nemecký futbalový reprezentant Toni Kroos by mal naplniť svoj súčasný kontrakt s Bayernom Mníchov a odolať tak lukratívnej ponuke Manchestru United.

slovakia

left justify in out

Tvrdí to jeho agent Volker Struth pre nemecké médiá. A to aj napriek tomu, že United údajne ponúkali 24-ročnému stredopoliarovi ročný plat 16 miliónov eur. Písal o tom The Guardian. "Žiadna oficiálna ponuka z ich strany neprišla. A ani o ňu nestojíme. Kroos bude minimálne do konca sezony 2014/2015 hrať za Bayern Mníchov,“ povedal Struth pre Bild.

 

Súčasný tréner úradujúceho nemeckého aj európskeho klubového šampióna Pep Guardiola vyhlásil, že s Kroosom ráta aj do ďalších sezón v drese Bayernu. Štyridsaťdvanásobný nemecký reprezentant so 4 miliónmi eur ročne nepatrí medzi smotánku Bavorov s najvyššími príjmami. Tam sa radia Mario Götze, Franck Ribéry a Bastian Schweinsteiger s desiatimi miliónmi. "V prípade, ak by predsa len kývol United, jeho plat by sa tam až zoštvornásobil,“ napísal o Kroosovi Bild.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies