Kroos z Realu musel striedať, štart proti Juventusu otázny

NETKY.SK • 10 Máj 2015, 10:06 • 2 min
Kroos z Realu musel striedať, štart proti Juventusu otázny

MADRID - Real Madrid v sobotu domácou remízou 2:2 s Valenciou nielenže výrazne nahlodal svoje šance na španielsky futbalový majstrovský titul, ale pred stredajšou semifinálovou odvetou Ligy majstrov s Juventusom Turín možno prišiel o stredopoliara Toniho Kroosa.

slovakia

left justify in out

Kľúčový člen stredovej formácie "bieleho baletu" musel striedať už v 25. minúte, na lavičke sa držal za zadnú stranu ľavého stehna. Nemeckého majstra sveta nahradil Asier Illarramendi a o minútu neskôr Javi Fuego poslal hostí do vedenia 2:0.


Tréner Madridčanov Carlo Ancelotti však stále verí, že sa Kroos do stredy stihne dať do poriadku. "Toni má nakopnuté bedro a uvidíme, ako sa bude cítiť. Nevyzerá to na problém so svalom, takže dúfame, že tak ako v prípade Karima Benzemu, aj on bude v stredu hrať," uviedol taliansky kormidelník.


Real sa momentálne nemôže spoľahnúť na služby stredopoliara Luku Modriča, ktorý si v tejto sezóne možno už nezahrá. Francúzsky útočník Benzema by sa čoskoro mal vrátiť po zranení chodidla. Real Madrid v tabuľke najvyššej súťaže Primera División dve kolá pred koncom zaostáva za FC Barcelona o štyri body, v prvom dueli semifinále LM prehral s Juventusom v Turíne 1:2.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona