Kroos poprel dohodu s Realom Madrid

NETKY.SK • 4 Júl 2014, 11:47 • 2 min
Kroos poprel dohodu s Realom Madrid

RIO DE JANEIRO - Hviezdny stredopoliar nemeckej futbalovej reprezentácie Toni Kroos poprel, že sa dohodol na podmienkach zmluvy so zástupcami Realu Madrid.

slovakia

left justify in out

O tom, že 24-ročný záložník vymení Bayern Mníchov za "biely balet", informoval španielsky denník Marca s dôvetkom, že kontrakt znie na päť rokov a odstupné predstavuje 25 miliónov eur. Kroos však znegoval tvrdenie spomenutého média a vyhlásil, že o jeho budúcnosti sa nerozhodne skôr ako po skončení majstrovstiev sveta 2014.

 

"S týmto vám nepomôžem. Nemám čo povedať k tejto téme, nemôžem sa vyjadriť ku každému článku z novín," odpovedal na otázku žurnalistu o avizovanom prestupe Toni Kroos na tlačovej konferencii pred piatkovým štvrťfinále na MS 2014 proti Francúzsku. "Budem sa opakovať, ale o mojej budúcnosti sa nerozhodnem počas svetového šampionátu. Po jeho skončení podniknem kroky a budem vás informovať. Nepodpísal som s Realom žiadnu zmluvu," dodal Kroos. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies