Krnáčova rekonvalescencia ide dobre, tyká si s Guľom

NETKY.SK • 12 Jún 2013, 12:24 • 2 min
Krnáčova rekonvalescencia ide dobre, tyká si s Guľom

ŽILINA - Na piatkovom úvodnom tréningu futbalistov corgoňligového klubu MŠK Žilina sa objavil aj brankár Martin Krnáč.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný odchovanec Interu Bratislava však prišiel iba v civile, pretože sa ešte zotavuje z májovej operácie, pri ktorej mu lekári odstránili slezinu. Strážca svätyne "šošonov" si ešte nejaký čas oddýchne od futbalu, no snaží sa byť v neustálom kontakte so svojimi spoluhráčmi. "Okrem toho, že som mal po operácii viac času na rodinu, v závere uplynulej sezóny som sa snažil chodiť podporovať spoluhráčov na každý zápas. Je pravda, že ten minulý ročník nám nevyšiel ideálne, bol smolný, či už celkovo pre Žilinu, alebo pre mňa osobne, no ako sa hovorí - všetko zlé je na niečo dobré. Vytvára sa tak priestor na nový začiatok, pretože z neúspechu sa treba poučiť a odraziť sa za niečím novým, lepším. Všetci veríme, že sa nám to podarí," povedal Krnáč.

Bez desiatich centimetrov dvojmetrový brankár mal podľa pôvodných prognóz pauzovať tri mesiace, no rekonvalescencia sa vyvíja veľmi dobrým smerom. "V polovici júna ma čakajú komplexnejšie vyšetrenia v Bratislave a práve tie veľa napovedia, čo a ako ďalej. Lekári sú momentálne pozitívni, no napriek tomu ma nabádajú k trpezlivosti, pretože ten úraz a najmä jeho okolnosti boli naozaj vážne," dodal Krnáč, ktorého bude v novej sezóne viesť jeho bývalý spoluhráč z bratislavského Interu Adrián Guľa. "Áno, hrávali sme spolu, a tak je logické, že mu tykám. V kabíne sa to však nerieši, myslím si, že Aďo má taký obrovský rešpekt, že to je úplne jedno," dodal na záver Krnáč. Informácie pochádzajú z webu corgonliga.sk a oficiálnej stránky Žilinčanov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies