Krnáč ešte stále nie je hráčom Slovana Bratislava

NETKY.SK • 28 Január 2015, 11:37 • 2 min
Krnáč ešte stále nie je hráčom Slovana Bratislava

BRATISLAVA - Slovenský futbalový brankár Martin Krnáč sa po ukončení pôsobenia v Žiline už od polovice januára pripravuje s tímom ŠK Slovan Bratislava, transfer s vedením úradujúceho majstra sa však stále nezrealizoval. Spoločnú reč musia ešte nájsť obidva spomenuté kluby.

slovakia

left justify in out

"Hoci mi v Žiline vypršala zmluva a momentálne som voľný hráč, kluby sa musia dohodnúť na podmienkach môjho prestupu, aby som sa oficiálne mohol stať hráčom Slovana," citoval portál fortunaliga.sk slová 30-ročného bratislavského rodáka, ktorý ďalej skonštatoval: "Verím, že všetko sa dotiahne čo najskôr a budem sa môcť už bez neistoty pripravovať s mužstvom." 

 

Skúsený brankár odchytal za "belasých" druhý polčas sobotňajšieho víťazného prípravného stretnutia proti druholigovému Duslu Šaľa (1:0). Hrať za Slovan je pre neho veľká výzva. "Je to pochopiteľné, pretože Slovan je najslávnejší slovenský klub, má bohatú tradíciu. Momentálne sa tam buduje nový tím a ja som rád, že môžem byť jeho súčasťou. Dúfam, že už v najbližších dňoch to bude aj oficiálne potvrdené." 

 

Bývalý gólman Interu Bratislava, Senice a Žiliny si pod Dubňom musel zvyknúť na post brankárskej dvojky. Najskôr kryl chrbát Martinovi Dúbravkovi a neskôr Milošovi Volešákovi. Teraz prichádza do klubu, kde bude jeho konkurentom skúsený Dušan Perniš. "Dušan je výborný gólman, mužstvo držal nad vodou a pomáhal mu počas náročnej jesene, keď sa klubu nedarilo. Ja prichádzam do Slovana, aby som utvoril konkurenciu, ktorú každý hráč potrebuje, aby sa zlepšoval. Budem sa snažiť odovzdať maximum na tréningoch a aj v zápasoch, v ktorých dostanem šancu," uzavrel Martin Krnáč. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies