Krkič v Stoke City s novým kontraktom

NETKY.SK • 11 Február 2016, 17:31 • 2 min
Krkič v Stoke City s novým kontraktom

STOKE - Španielsky futbalový útočník so srbskými koreňmi Bojan Krkič podpísal s účastníkom najvyššej anglickej súťaže Stoke City nový kontrakt na štyri a pol roka.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročný bývalý hráč FC Barcelona sa vystrábil z vážneho zranenia kolena z januára minulého roka a v tejto sezóne Premier League zatiaľ strelil päť gólov. Krkič spolu s Rakúšanom Markom Arnautovičom a Švajčiarom Xherdanom Shaqirim utvorili v Stoke produktívne útočné trio, spolu dali 14 z 24 gólov mužstva. Tímu momentálne patrí 11. priečka v tabuľke.

"Som veľmi šťastný a motivovaný. Stoke mi dalo príležitosť zahrať si v jednej z najlepších súťaží na svete a môžem byť len vďačný za dôveru klubu a spôsob, akým sa ku mne správa od prvého dňa po mojom príchode do Anglicka. Tréner Mark Hughes ma presvedčil, aby som prišiel do Stoke, pomohol mi. Pri zranení pozorne sledoval proces mojej liečby a niet pochýb, že práve vďaka nemu som podpísal novú zmluvu. Poďakovanie patrí aj fanúšikom, stále ma podporovali - na ihrisku či počas zranenia," uviedol Krkič pre oficiálnu stránku Stoke.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona