Krkavčia matka zahodila novorodenca do kríkov, zachránil ju pes!

NETKY.SK • 8 November 2013, 10:39 • 2 min
Krkavčia matka zahodila novorodenca do kríkov, zachránil ju pes!

BIRMINGHAM – Neuveriteľne zverský čin so šťastným koncom sa odohral v anglickom meste Birmingham. Matka odhodila svoje dieťa do kríkov, ale zachránila ju fenka nemeckého ovčiaka!

slovakia

left justify in out

Krkavčia matka napchala svoju novonarodenú dcérku do igelitovej tašky a schovala ju do kríkov v parku Strechford s nádejou, že ju tam nikto nenájde. Lenže v parku venčil svojho nemeckého ovčiaka menom Jade Roger Wilday (68).

Jade vliezla v parku do kríkov a nechcela odtiaľ vyjsť. „Išiel som za ňou a našiel som ju tam ako leží vedľa igelitovej tašky, ktorá sa hýbala,“ povedal Wilday denníku Birmingham Mail. „Najskôr som si myslel, že sú tam mačiatka, ale podom som zbadal malé ručičky a dievčatko začalo plakať,“ dodal Wilday.

Wilday potom zavolal políciu, ktorá dieťa ihneď odviezla do nemocnice. Tam zistili, že dievčatko bolo iba deň staré. Bábätko pomenovali podľa svojej záchrankyňe Jade. „Darí sa jej dobre a podľa doktorov mala obrovské šťastie. Nebyť Jade, mohlo v kríkoch do pár hodín zomrieť,“ povedal policajt Ian Green.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies