Krkavčia matka: Tajila pôrod, zanedbané dieťa žilo v kufri auta!

NETKY.SK • 28 Október 2013, 15:17 • 2 min
Krkavčia matka: Tajila pôrod, zanedbané dieťa žilo v kufri auta!

TERRASSON - Francúzsko je šokované nálezom zanedbaného, dehydrovaného dieťaťa, ktoré jeho matka takmer dva roky nútila žiť v kufri auta, zjavne od narodenia.

slovakia

left justify in out

Na strašný nález upozornil políciu mechanik autoservisu v meste Terrasson v strednom Francúzsku, keď od istej ženy prevzal na opravu auto. Z jeho kufra vychádzali zvláštne zvuky ako vzdychanie. Po jeho otvorení našiel nahé trasúce sa dievčatko ležiace vo vlastných výkaloch. Podľa jeho výpovede sa z nálezu doteraz nevie spamätať. V nemocnici lekári zistili u dievčatka spozdený rast a mentálne problémy. "Dieťa bolo pravdepodobne ukryté v kufri auta od svojho narodenia a trpí výraznými vývojovým zaostávaním," povedal miestny prokurátor Jean-Pierre Laffite pre agentúru AFP.

Štyridsaťpäťročnú matku dieťaťa a jej 40-ročného partnera v nedeľu zatkli a obvinili z týrania dieťaťa a ohrozenia maloletého, za čo im hrozí 10 rokov väzenia. Matka sa priznala, že dieťa porodila tajne a pred všetkými ho ukryla, aj pred partnerom. Pár má 3 ďalšie deti, ktoré boli po zatknutí ich rodičov umiestnené do sociálnej starostlivosti. Obaja sú portugalskej národnosti a sú nezamestnaní.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona