Krkavčia matka sa dopustila príšerného činu! Dobodala dcéru a podpálila dom

NETKY.SK • 16 Máj 2018, 08:08 • 2 min
Krkavčia matka sa dopustila príšerného činu! Dobodala dcéru a podpálila dom

TULSA - Polícia v americkom meste Tulsa v štáte Oklahoma zatkla ženu, ktorá zviazala svoje tri dcéry, najstaršiu z nich dobodala a podpálila dom.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdeväťročnú Taheerah Ahmad chytili okolo polnoci v aute v centre mesta a je za mrežami. Spolu s ňou našli aj jej sedemročnú dcéru Hafsu Hayle, ktorá je v poriadku. Tá podľa polície v pondelok v noci pomohla deväťročnej sestre ujsť z miesta činu. Staršia zo sestier bežala do neďalekého domu zavolať pomoc.

Policajtka Jeanne MacKenzie uviedla, že v horiacom dome objavili jedenásťročné dievča, ktoré malo "nespočetné množstvo bodných rán". Prostredná dcéra povedala polícii, že ich matka im dala do úst ponožky, zviazala im ruky lepiacou páskou a začala bodať najstaršiu sestru, ktorá je v bezvedomí a vo vážnom stave.

Vyšetrovatelia uviedli, že Ahmad im po zadržaní povedala, že ju nahnevali jej dve dcéry, ktoré našla, ako si čítajú knihu, pričom zatiaľ nie je známe, akú knihu mali. Matka čelí obvineniam z napadnutia so smrtiacou zbraňou s cieľom zabitia, z hrubého zaobchádzania s dieťaťom a podpaľačstva.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies