Krkavčia matka Gwyneth Paltrow: Nedovolí deťom jesť sacharidy

NETKY.SK • 15 Marec 2013, 15:10 • 2 min
Krkavčia matka Gwyneth Paltrow: Nedovolí deťom jesť sacharidy

LOS ANGELES - Americká herečka Gwyneth Paltrow svojim deťom Mosesovi a Apple nedovolí konzumovať jedlá s vysokým obsahom sacharidov.

slovakia

left justify in out

Je totiž presvedčená, že škodia zdraviu. "Každý jeden odborník na výživu, lekár či človek, ktorému záleží na zdraví, akého som kedy stretla, príde k záveru, že telo lepok spracúva s ťažkosťami a mnohí z nás ho prinajlepšom zle znášajú a prinajhoršom sú naň alergickí," napísala vo svojej novej kuchárskej knihe It's All Good: Delicious, Easy Recipes That Will Make You Look Good and Feel Great. "Niekedy, keď moja rodina nekonzumuje cestoviny, chlieb či spracované zrno ako napríklad bielu ryžu, pociťujeme špecifický hlad spojený s tým, že sa vyhýbame sacharidom," dodala manželka lídra skupiny Coldplay Chrisa Martina. V knihe, ktorá vyjde 2. apríla, sa nachádza 185 receptov. Medzi ingredienciami sa nenachádzajú žiadne mliečne výrobky, vajcia, sója, cukor, káva, alkohol, mušle, pšenica, mäso či polotovary.

Gwyneth Paltrow odštartovala svoju kariéru vo filmovom priemysle začiatkom 90. rokov minulého storočia. Verejnosť aj kritiku najskôr zaujala v snímkach Sedem (1995) a Emma (1996), veľký prielom prišiel v roku 1999, kedy za herecký výkon v snímke Zamilovaný Shakespeare získala Oscara aj Zlatý Glóbus. Zahrala si tiež vo filmoch Talentovaný pán Ripley (1999), Svet zajtrajška (2004), Dôkaz (2005), Iron Man (2008), Iron Man 2 (2010) či Nákaza (2011). Za hosťovanie v seriáli Glee (2009) si vyslúžila televíznu cenu Emmy. Od roku 2003 je vydatá za frontmana kapely Coldplay Chrisa Martina, s ktorým má dve deti - osemročnú Apple a šesťročného Mosesa. Vlani v septembri ju magazín People vyhlásil za najlepšie obliekajúcu sa ženu roka, pričom ako dôvod uviedol jej schopnosť zažiariť na červenom koberci v šatách, ktorými prekvapí a zároveň sú vždy šik.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies