Krkavčia matka: Chcela otráviť dcéru fridexom!

NETKY.SK • 13 Máj 2014, 12:39 • 2 min
Krkavčia matka: Chcela otráviť dcéru fridexom!

PRAHA - Dvadsaťtriročnú matku, ktorá sa v januári pokúsila otráviť svoju trojročnú dcéru nemrznúcou zmesou fridex, poslal dnes súd v Českých Budějoviciach na 12 rokov do väzenia.

slovakia

left justify in out

Dieťaťu dala matka fridex v jogurte a ovocnej šťave. Život mu zachránil otec, ktorý šťavu ochutnal a zavolal záchranku, informoval server Novinky.cz. Rozsudok ešte nie je právoplatný.
      

Žena, pre ktorú obžaloba požadovala trest v rozmedzí 15 až 20 rokov, pred súdom vypovedala, že ju manžel po narodení dieťaťa začal "za každú hlúposť" biť. Na muža podala niekoľko trestných oznámení, ale zasa ich stiahla, pri jednom z útokov jej manžel zlomil kľúčnu kosť.
      

Podľa jej obhajcu sa nepreukázalo, že by žena podala dieťaťa smrteľné množstvo fridexu. Otec dieťaťa útoky na manželku pred súdom priznal. Vypovedal, že dcéra je v poriadku a otrava na nej nezanechala následky. 

      

Podľa znalcov žena netrpí závažnou poruchou osobnosti, hoci sa niekoľkokrát pokúsila o samovraždu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies