Krkavčí rodičia boli zaneprázdnení sexom a Facebookom: Ich syn (4) žil v špine a takmer zomrel!

NETKY.SK • 30 Október 2014, 16:00 • 2 min
Krkavčí rodičia boli zaneprázdnení sexom a Facebookom: Ich syn (4) žil v špine a takmer zomrel!

SYDNEY – Krkavčí rodičia! Štvorročné dieťa zachránili policajti doslova na poslednú chvíľu. Chlapček vážil iba 8,3 kilogramov a od smrti ho údajne delili iba dva dni.

slovakia

left justify in out

Otrasní rodičia si pritom zavolali políciu sami na seba. Strážcov zákona zavolala 24-ročná matka, ktorá sa sťažovala, že ju jej 18-ročný priateľ napadol. Keď policajti dorazili, neverili vlastným očiam. V byte bola halda odpadkov, výkaly a našli aj na kosť vyhladovaného štvorročného chlapca.

 

Chlapec bol extrémne zanedbaný. Nevedel rozprávať, mal plienky a vážil iba niečo cez osem kilogramov. Ošetrujúci lekár povedal, že mu k smrti chýbali iba dva dni. Bol dehydratovaný a podvyživený.

 

Policajtov šokovala aj výhovorka rodičov, prečo chlapca zanedbávali. Matka zúboženého chlapca povedala, že boli zaneprázdnení Facebookom a sexom. „Nechcela som sa stýkať so svojím dieťaťom, bola som veľmi zaneprázdnená sexom,“ povedala.

 

Chlapca si zobrala náhradná rodina, avšak nebude to mať jednoduché. Chlapec bude mať totiž trvalé následky. Je náladový, má problémy so správaním a má návaly hnevu, pri ktorých si trieska hlavu o stenu. Zostal mu aj jeden smutný zvyk. Stále sa obáva, že bude hladovať, a tak si schováva jedlo vo vrecku.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies