Krkavčí otec: Polícia vyšetruje 23-ročného muža, ktorý údajne hodil o zem dvojročného syna

NETKY.SK • 6 November 2018, 15:44 • 2 min
Krkavčí otec: Polícia vyšetruje 23-ročného muža, ktorý údajne hodil o zem dvojročného syna

UZOVSKÁ PANICA – Dobu liečenia nad 42 dní si podľa prvotnej lekárskej správy vyžiadajú zranenia, ktoré utrpel dvojročný chlapček v obci Uzovská Panica v Rimavskosobotskom okrese.

slovakia

left justify in out

Podľa slov hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Petry Kováčikovej čelí obvineniu zo zločinu ublíženia na zdraví jeho 23-ročný otec.

 

„Skutku sa mal dopustiť v pondelok (5. 11.) v popoludňajších hodinách v Uzovskej Panici. Svojho syna, ktorý sa pýtal na ruky, namiesto pritúlenia údajne silno hodil o zem,“ priblížila hovorkyňa.

 

Dodala, že obvinený bol zadržaný, umiestený do cely policajného zaistenia a vyšetrovateľ po vykonaní procesných úkonov spracuje prokurátorovi podnet na podanie návrhu na jeho vzatie do väzby.

 

„V prípade obvineného ide o muža, ktorý bol v minulosti právoplatne odsúdený za násilnú trestnú činnosť s podmienečným odkladom výkonu trestu odňatia slobody. Tento skutok spáchal počas skúšobnej doby podmienečného odkladu výkonu trestu odňatia slobody. V minulosti bol tiež postihnutý aj za priestupky proti občianskemu spolunažívaniu,“ zakončila Kováčiková.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies