Krízový štáb rozhodol o hromadných podujatiach aj prevádzkach

NETKY.SK • 28 September 2020, 19:08 • 2 min
Krízový štáb rozhodol o hromadných podujatiach aj prevádzkach

BRATISLAVA – Hromadné podujatia budú na Slovensku od októbra zakázané. Výnimkou budú sobáše, pohreby, krsty, zasadnutia orgánov verejnej moci či podujatia, kde budú všetci negatívne otestovaní.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Zakázať by sa tak mali športové, kultúrne či firemné podujatia, ale aj omše. Organizovanie rodinných osláv sa neodporúča. V pondelok o tom počas zasadnutia ústredného krízového štábu informoval hlavný hygienik SR Ján Mikas.

 

Otvorené budú môcť byť iba prevádzky verejného stravovania, kde sa sedí. Uviedol to premiér Igor Matovič (OĽANO) v súvislosti s opatreniami proti rozšíreniu nového koronavírusu.

 

img

 

Apeluje, aby ľudia mali na tvári rúško v reštauráciách stále, nemusia ho mať len keď jedia a pijú. Otvorené by mali byť od 6.00 do 22.00 h. Povolený bude predaj jedla cez okienko a jeho rozvoz nonstop.

 

Predseda vlády SR o tom informoval počas zasadnutia ústredného krízového štábu. Opatrenie by malo platiť od 1. októbra.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies