Križko sa nedohodol s Trnavou, odišiel do Hradca Králové

NETKY.SK • 7 Február 2014, 12:48 • 2 min
Križko sa nedohodol s Trnavou, odišiel do Hradca Králové

HRADEC KRÁLOVÉ - Juraj Križko sa dohodol s českým druholigistom na zmluve do leta 2015.

slovakia

left justify in out

Slovenský futbalový univerzál Juraj Križko sa dohodol na spolupráci s českým druholigovým klubom FC Hradec Králové do 30. júna 2015. Dvadsaťosemročný futbalista bol predtým na skúške v Spartaku Trnava, ale neuspel u "andelov". "Koncom týždňa ma kontaktoval môj manažér s tým, že Hradec Králové má o mňa záujem. Následný prestup sa upiekol veľmi rýchlo. Povedal by som, že zo dňa na deň," povedal pre klubový web českého druholigistu Juraj Križko, ktorý naposledy pôsobil v FK Senica, ale so "záhorákmi" mu vypršala platnosť kontraktu.

"Bol som na skúške v jednom kazašskom klube, ale tam to nevyšlo. Následne ma testovali v Trnave, kde sme sa, bohužiaľ, nedohodli na podmienkach. Rozprával som sa o zázemí klubu FC Hradec Králové s Róbertom Pillárom. Tiež sa poznám s Tomášom Strnadom a rovnako aj Pavlom Čermákom, s ktorým som na jeseň hrával. Každý mi Hradec Králové vykreslil v dobrom svetle," uviedol dôvody nadviazania spolupráce obranca schopný nastúpiť aj v záložnej formácii. 

Juraj Križko už pôsobil v Česku, v rokoch 2009 až 2010 si obliekal dres Brna, za ktoré absolvoval 20 ligových zápasov a raz v nich skóroval. FC Hradec Králové je po jeseni líder druhej najvyššej českej súťaže. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona