Kríza u Flašíkovcov: Po desiatich rokoch ROZVOD!

NETKY.SK • 29 December 2016, 08:24 • 2 min
Kríza u Flašíkovcov: Po desiatich rokoch ROZVOD!

BRATISLAVA – Desaťročné manželstvo Moniky Flašíkovej Beňovej (48) a Fedora Flašíka (58) definitívne končí. Dlho sa hovorilo o tom, že im to vo vzťahu škrípe a europoslankyňa rozchod naznačila vo svojom príspevku na facebooku.

slovakia

left justify in out

„V tomto roku, ktorý sa o pár dní končí, sa v mojom živote veľa zmenilo. Niektoré vzťahy skončili, s niektorými ľuďmi sa naše cesty rozišli, niektoré iné rozhodnutia a cesty boli začaté a budúci rok prinesie ich riešenia a smerovanie. Nie všetko bolo jednoduché a ľahké, ale o to dôležitejšie to bolo vyriešiť a uzavrieť. A tieto pred koncoročné bilancie sú už len bodkou, ale dôležitou, pre dušu,“ napísala Monika Flašíková Beňová na facebooku.

 

V pod príspevkom uviedla, že jej Nový rok sa začína až 4. februára 2017.

 

 

 

Zdroj blízky političke potvrdil pre topky.sk, že v príspevku „Monika myslela aj na Fedora. Už spolu nie sú, rozvádzajú sa.”




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies