VIDEO Kríza Realu Madrid alebo exhibícia v podaní Barcelony?

NETKY.SK • 24 November 2015, 18:46 • 2 min
VIDEO Kríza Realu Madrid alebo exhibícia v podaní Barcelony?

MADRID – Po každom víkende v La Liga sa oplatí pozrieť na YouTube kanál "El Dia Despues", kde sa vždy objaví nejaké zaujímavé video.

slovakia

left justify in out

Nebolo tomu inak ani tento týždeň, keď sa objavilo doteraz najpopulárnejšie video s názvom "Exhibición", ktoré zachytáva dominanciu Barcelony v poslednom El Clásicu.

Ako je už známe, Barcelona nakoniec ani nepotrebovala služby fenomenálneho Lionela Messiho, ktorý do zápasu naskočil z lavičky v 57. minúte. Jednoducho Neymar, Luis Suárez a Iniesta boli v zápase proti Realu Madrid príliš dobrí na to, aby ich Biely balet dokázal zastaviť.

Na internete je množstvo videí, ktoré ponúkajú zostrih z tohto zápasu, vrátane neuveriteľnej futbalovej zručnosti Iniestu či Marcelovho brankárskeho zákroku. Pozrite si video, ktoré si fanúšikovia Barcelony zamilovali!

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies