Krištof pokračuje vo Fínsku, dohodol sa s Kajaani

NETKY.SK • 20 Máj 2015, 15:43 • 2 min
Krištof pokračuje vo Fínsku, dohodol sa s Kajaani

NITRA - Slovenský hokejista Michal Krištof bude pôsobiť v novej sezóne v druhej najvyššej fínskej súťaži v klube Hokki Kajaani. Bronzový tím uplynulého ročníka druhej fínskej ligy je farmou Kärpätu Oulu.

slovakia

left justify in out

"Pre Michala je to veľmi dobré miesto pre jeho hokejový rast. Fínska Mestis pripravuje mladých hráčov pre vstup do veľkého hokeja a to vyžaduje pracovitosť a trpezlivosť. Michalovou prioritou bolo zostať vo Fínsku. Vyhovuje mu štýl hokeja aj krajina a má pred sebou jeden veľký cieľ a tým je pôsobenie v najvyššej fínskej súťaži. Cesta to nie je ľahká, ale práve to ho výrazne posúva vpred," uviedol na facebookovom profile manažérskej spoločnosti AA Sports Management Andrej Augustín.

 

Dvadsaťjedenročný center Krištof hral doteraz v druhej najvyššej súťaži vo Fínsku za Peliitat. V 41 stretnutiach strelil deväť gólov a pridal sedemnásť asistencií. "Som rád, že sa mi podarilo nájsť nový klub, kde tréner požaduje od hráčov len kvalitnú prácu. Fínsko mi už prirástlo k srdcu, hlavne po hokejovej stránke, a som rád, že môžem naďalej napredovať," vyznal sa Michal Krištof. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies