Kristínu si fanúšikovia stále spájajú s Horehroním

NETKY.SK • 21 Júl 2015, 08:56 • 2 min
Kristínu si fanúšikovia stále spájajú s Horehroním

BRATISLAVA - Slovenskú speváčku Kristínu Pelákovú známu pod jednoduchým umeleckým menom Kristína si fanúšikovia dodnes spájajú s piesňou Horehronie z jej druhého štúdiového albumu V sieti ťa mám (2010), s ktorou reprezentovala Slovensko aj na Eurovízii.

slovakia

left justify in out

„Všetci si ma stále spájajú s Horehroním, u nás aj v Česku. Bol to taký môj, dá sa povedať, štart, kedy ma ľudia najviac zaregistrovali a myslím, že sa ich tá pieseň veľmi dotkla,“ vyjadrila sa Kristína v rozhovore pre agentúru SITA.


Dnes sa 27-ročnej rodáčky zo Svidníka podľa jej slov mnoho ľudí pýta, či jej už za tie roky neprekáža spievať Horehronie. „Veľa ľudí sa ma pýta, či mi už Horehronie nelezie na nervy a musím povedať, že vôbec, ani raz som nemala taký pocit. Spevákom sa občas stáva, že sa im už niektorá pieseň rokmi spievať nechce a vystupujú väčšinou s novými skladbami. Aj ja chcem nové pesničky, ale nemám problém sa kedykoľvek vrátiť k Horehroniu,“ poznamenala sympatická interpretka, ktorú v súčasnosti teší ošiaľ okolo jej najnovšieho hitu Ta ne. „Ta ne sa veľmi dotkla východniarov, tak ako kedysi Horehronie celého Horehronia,“ podotkla mladá tmavovláska, ktorá sa vraj vôbec nezamýšľa nad tým, či nejaká jej nová pieseň predčí úspech Horehronia. „ Ani nemám cieľ ho prekonávať. Stojím si za každou jednou svojou piesňou a vždy ma poteší, keď niečo vyletí,“ dodala.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies