Kristínu Kučovú momentálne trénuje bývalý Cibulkovej kouč

NETKY.SK • 15 Júl 2014, 14:53 • 2 min
Kristínu Kučovú momentálne trénuje bývalý Cibulkovej kouč

BRATISLAVA - Slovenskú tenistku Kristínu Kučovú, minulý týždeň v Bukurešti premiérovo v kariére semifinalistku na hlavnej profesionálnej úrovni WTA, momentálne trénersky vedie Peter Miklušičák, bývalý kouč Dominiky Cibulkovej.

slovakia

left justify in out

"Uvidíme, ako sa dohodneme, pôjdeme spolu ešte na pár turnajov. Doteraz mi pomohol skôr v taktických a herných situáciách, v ktorých sa postupne zlepšujem. Snažíme sa rozoberať zápasy," povedala pre portál Tennis-arena.cz 24-ročná Bratislavčanka, aktuálne 129. v renkingu (už bola aj na 103. mieste). 

 

Hrdinka dvojhry junioriek z newyorských grandslamových US Open 2007 "Kika" Kučová pôvodne plánovala pokus v kvalifikácii vo švédskom Bastade, ale nestihla ho: "Ak by som bola v Rumunsku vo finále, dostala by som ´špeciálnu výnimku´ a bola by som automaticky v hlavnej súťaži. Takto teraz budem týždeň doma, pár dní oddychu mi padne dobre. Potom budem hrať na turnaji ITF v Poľsku." 

 

Mladšia zo známej sesterskej dvojice (Zuzana už ukončila svoju aktívnu činnosť) prehrala medzi najlepšími štyrmi v Bukurešti s renomovanou talianskou univerzálkou Robertou Vinciovou, môže ju to škrieť aj z jedného nadčasovejšieho dôvodu: "Ak by som vyhrala, tak som mohla byť v hlavnej súťaži US Open, pretože sa do nej prihlasovalo akurát teraz v pondelok. Keď je človek tak blízko, potom ho to mrzí." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies