Kristína zverejnila VIDEOklip k piesni Ta ne, v ktorom si zahral aj Michal Hudák!

NETKY.SK • 6 Júl 2015, 15:57 • 2 min
Kristína zverejnila VIDEOklip k piesni Ta ne, v ktorom si zahral aj Michal Hudák!

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Kristína zverejnila videoklip k piesni Ta ne, ktorá pochádza z výberovky Tie naj (2014).

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročná rodáčka zo Svidníka na novinku upozornila prostredníctvom sociálnej siete Facebook. „A videoklip je na svete. Užite si ho,“ napísala. O réžiu klipu, ktorý nakrútili v Prahe, sa postaral Čech Matěj Pichler. Ten s Kristínou spolupracoval aj na videu k piesni Rozchodový reggaeton.

 

V klipe sa okrem Kristíny a viacerých tanečníkov a tanečníc objavil aj herec a moderátor Michal Hudák, ktorý stvárnil zábavného a bláznivého východniara. „Spolupráca s Mišom bola vynikajúca a musím povedať, že som sa ešte nikdy tak dobre pri nakrúcaní videoklipu nezabavila ako pri tomto. Všetkých nás osviežoval veselými príhodami zo života,“ prezradila speváčka, ktorá sa vo videu postavila aj pred oltár. Napokon však spred neho zutekala a jej nápadník si musel vystačiť s bielou kozou, ktorú k nemu priviedli tri dievčatá. 

 

 

Speváčka, občianskym menom Kristína Peláková, odštartovala kariéru v roku 2007 skladbou Som tvoja, ktorú nahrala s rapperom Opakom z formácie AMO. V roku 2008 prespievala pieseň Beáty Dubasovej Vráť mi tie hviezdy, ktorú zaradila aj na svoj debutový album …ešte váham (2008). Neskôr sa zapojila do národného kola Eurovízie, kde uspela s piesňou Horehronie. Slovensko následne reprezentovala v semifinálovom kole Eurovízie, ktoré sa konalo koncom mája 2010 v Nórsku. V tom istom roku vydala aj druhú štúdiovku s názvom V sieti ťa mám. Speváčka zaujala aj skladbou Life Is A Game. Tá sa stala oficiálnou piesňou majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji, ktoré sa v roku 2011 konali na Slovensku. V roku 2012 uviedla na trh tretí album Na slnečnej strane sveta. Tento rok do kín uviedli komédiu Život je život, v ktorej si zahrala policajtku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona