Kristína zverejnila VIDEO k piesni Si pre mňa best

NETKY.SK • 3 August 2016, 16:06 • 2 min
Kristína zverejnila VIDEO k piesni Si pre mňa best

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Kristína zverejnila video k piesni Si pre mňa best. V novinke sa okrem 28-ročnej interpretky predstavil aj model Braňo Sámel.

slovakia

left justify in out

"Tentokrát v klipe nehrám seba ako speváčku, ale je to príbeh lásky zo stredoškolského prostredia. Zahrala som si v ňom dvojrolu a práca dvoch odlišných postáv ma veľmi bavila. Zatancovala som si v ňom s profesionálnymi roztlieskavačkami Eagles, pričom popovú choreografiu nám pripravila Natália Glosíková. Môjho vysnívaného moderného princa si zahral profesionálny model Braňo Sámel. Režisérsky som ho opäť zverila do rúk Matějovi Pichlerovi. Na pľaci sa mi s ním pracovalo výborne, pretože vie, v čom sa cítim dobre a čo mám rada. Je to už naša tretia spolupráca a som rada, že vzniklo mladistvé a veselé dielo," prezradila speváčka.

 

Text skladby napísal Kamil Peteraj, hudbu zas Martin Kavulič. Pieseň sa bude nachádzať na pripravovanom albume známej rodáčky zo Svidníka. "V súčasnosti veľa koncertujem po celom Česku a Slovensku. Popritom pracujem na nových piesňach, ktoré budú na mojom novom pripravovanom albume. Sľubujem, že vyjde už čoskoro. Dovolenku plánujem niekedy začiatkom septembra. Miesto ešte nemám vybraté, rozhodnem sa na poslednú chvíľu, ale pravdepodobne to bude niekde na Slovensku," prezradila interpretka, ktorá sa predstaví 22. novembra v Angels aréne v Košiciach a 7. decembra v Aegon aréne Národného tenisového centra (NTC) v Bratislave.

 

 

Kristína, občianskym menom Kristína Peláková, odštartovala kariéru v roku 2007 skladbou Som tvoja, ktorú nahrala s rapperom Opakom z formácie AMO. V roku 2008 prespievala pieseň Beáty Dubasovej Vráť mi tie hviezdy, ktorú zaradila aj na svoj debutový album …ešte váham (2008). Neskôr sa zapojila do národného kola Eurovízie, kde uspela s piesňou Horehronie. Slovensko následne reprezentovala v semifinálovom kole Eurovízie, ktoré sa konalo koncom mája 2010 v Nórsku. V tom istom roku vydala aj druhú štúdiovku s názvom V sieti ťa mám. Speváčka zaujala aj skladbou Life Is A Game. Tá sa stala oficiálnou piesňou majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji, ktoré sa v roku 2011 konali na Slovensku. V roku 2012 uviedla na trh tretí album Na slnečnej strane sveta a predvlani výberovku Tie Naj. Ako herečka sa predstavila v komédii Život je život (2015) a rozprávke Johankino tajomstvo (2015).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies