Kristína Schmiedlová má nárok na juniorské Masters v réžii ITF

NETKY.SK • 20 Január 2015, 11:27 • 2 min
Kristína Schmiedlová má nárok na juniorské Masters v réžii ITF

ČCHENG-TU - Slovenská tenistka Kristína Schmiedlová má nárok zahrať si 3. - 5. apríla na novom vrcholovom "výberovom" mládežníckom podujatí ITF Junior Masters na tvrdom povrchu v areáli Sichuan International Tennis Centre v čínskom Čcheng-tu.

slovakia

left justify in out

Otázne je, či túto možnosť využije, keďže sa rozhodla koncentrovať na seniorské pokusy a vynechala aj januárové mládežnícke dianie v Austrálii, namiesto toho hrá na ženských podujatiach ITF v Turecku.

 

Medzinárodná tenisová federácia (ITF) prostredníctvom tlačovej správy informovala o pozvánkach pre osem najlepších chlapcov aj dievčat v koncoročnom svetovom rebríčku do 18 rokov, Kristína Schmiedlová figuruje na zozname. 

 

ITF už v novembri oznámila, že disponuje fondom 160 000 USD na úhradu cestovných nákladov. Preplatené minimum bude 7000 amerických dolárov, maximum 15 000 USD - dostanú ho šampióni. Každému účastníkovi garantujú tri zápasy. Bojovať sa bude aj o voľné karty na seniorské podujatia. Turnaj sa v rovnakom dejisku uskutoční určite ešte aj v sezónach 2016 a 2017. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona