Kristína sa teší z VIDEOklipu k piesni Ta ne

NETKY.SK • 17 Júl 2015, 09:12 • 2 min
Kristína sa teší z VIDEOklipu k piesni Ta ne

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Kristína má radosť z úspechu svojho najnovšieho videoklipu k piesni Ta ne.

slovakia

left justify in out

„V pondelok vyšiel môj nový videoklip k pesničke Ta ne, bola som síce odcestovaná, ale trochu som to sledovala a som veľmi rada, že sa to tak nádherne uchytilo. Je to klip, do ktorého som si pozvala Miša Hudáka, keďže on je tiež taký pravý východniar a je komik a hlavne tá skladba má v sebe vtip. Je to taká funny skladba, ktorú som doteraz myslím ešte nemala, taká letná vypaľovačka,“ priblížila interpretka v rozhovore pre agentúru SITA.

 

Nový klip sa Kristíne veľmi páči. „Ja ten videoklip zbožňujem. Mám strašne rada tie pestré farby, veľmi veľa robí vizuál. Fanúšikovia si ten klip vlastne vyžiadali - najprv som to vydala bez videoklipu a už vtedy to malo cez milión tristotisíc pozretí a ľudia sa na to pýtali, tak si hovorím, 'Jasné, poďme to urobiť a nech je to letné, nech je to farebné a nech je to vtipné',“ poznamenala 27-ročná rodáčka zo Svidníka.

 

 

Okrem klipu má speváčka v týchto dňoch radosť i z koncertov a nových piesní, ktoré nahráva v štúdiu.

 

"Pripravujeme nové skladby a veľa koncertujem. Od piatka do nedele budem mať koncerty v Česku a na Východnom Slovensku,“ priblížila brunetka.

 

Dovolenku už Kristína tento rok stihla. „Bola som si trošku oddýchnuť v Taliansku na šesť dní. Vlastne som sa vrátila na miesto, kde som minulý rok točila film Život je život, do San Vincenza. Keďže pri točení som tam bola iba dva dni a strašne sa mi tam páčilo, tak som si povedala, že sa o rok, keď to vyjde, chcem ísť pozrieť práve tam a som rada, že sa mi to podarilo. Našla som si tam počas nakrúcania jednu známu, takú Češku, ktorá sa vydala za Taliana a žije tam už sedemnásť rokov. Pomáhala nám vtedy s ubytovaním, keď sme tam išli celý štáb,“ podotkla speváčka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies