Kristína nakrútila videoklip k singlu Mať Srdce

NETKY.SK • 23 September 2017, 07:26 • 2 min
Kristína nakrútila videoklip k singlu Mať Srdce

BRATISLAVA - Speváčka Kristína len nedávno predstavila fanúšikom optimistický singel Mať Srdce a už k nemu stihla nakrútiť aj originálny videoklip. Veselá pieseň nabáda ľudí, aby sa častejšie riadili srdcom, ktoré je úprimnejšie ako rozum. Tejto filozofii zodpovedá aj klip.

slovakia

left justify in out

Vznikal v historickom centre Bratislavy, jeho lajtmotívom je láska a je plný symbolov radosti. Krásne kvety, či folklórne motívy majú podčiarknuť Kristíninu radosť zo života.

 

„Mám pocit, že v dnešnej dobe sme si všetci zvykli viac používať rozum a srdce sme nechali bokom. Táto skladba je inšpiráciou k tomu, aby sme viac začali počúvať svoje srdce, čo chce, čo cíti, pretože, keď robíme veci od srdca kdekoľvek a pričomkoľvek, je to tá najprirodzenejšia a najúprimnejšia cesta pre nás,“ hovorí Kristína Peláková.

 

Jeden z hlavných motívov vo videoklipe je tetovanie na ruke a rôzne farebné kvetinové vzory na šatách. Centrom je aj v tomto prípade láska. Klip režíroval Matúš Mišák.

 

„Námet a scenár klipu od neho ma natoľko zaujal, že som sa rozhodla ísť do toho. S Matúšom som spolupracovala prvýkrát a práca s ním bola veľmi príjemná a na profesionálnej úrovni. V klipe si som mnou zahral sympatický Jakub Klech, dostal postavu vysnívaného chlapca,“ dodáva Kristína.

 

Speváčka vydala v týchto dňoch aj nový album s rovnomenným názvom Mať srdce. Kristína patrí k našim najpopulárnejším speváčkam. Aj tento rok sa opäť stala Osobnosťou televíznej obrazovky v kategórii speváčka, ktorá je výsledkom hlasovania fanúšikov. Úspechy žne nielen na Slovensku, ale aj v Česku, kde vypredala aj pražskú Lucernu, čo je úspech, ktorý sa podaril len minimu slovenských interpretov.

 

Kristína tiež ukázala, že je nielen mimoriadne talentovanou speváčkou, ale je aj talentovanou herečkou a darí sa jej i ako modelke.

TASR informovala Eva Sládková, PR manažérka agentúry Propaganda House.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies