Kristína Kučová nad čiaru v Bogote

NETKY.SK • 11 Apríl 2015, 11:47 • 2 min
Kristína Kučová nad čiaru v Bogote

BOGOTA - Slovenská tenistka Kristína Kučová sa posunula nad čiaru hlavnej súťaže dvojhry budúcotýždňvého turnaja WTA International Claro Copa Colsanitas v kolumbijskej Bogote (dotácia 250 000 USD, antuka). Bude to jediné podujatie na hlavnom profesionálnom okruhu počas tzv. asociačného obdobia.

slovakia

left justify in out

Slovenky 18. - 19. apríla odohrajú bratislavské stretnutie so Švédkami v play-off o II. svetovú skupinu Pohára federácie 2016 reprezentačných družstiev žien. Káder kapitána Mateja Liptáka tvoria Daniela Hantuchová, Magdaléna Rybáriková, Karolína Schmiedlová a Jana Čepelová.


Dvadsaťštyriročná Bratislavčanka K. Kučová je na 126. priečke v renkingu národnou šestkou. Tento týždeň ako kvalifikantka bola v 2. kole "main draw" na zelenej antuke v americkom Charlestone v Južnej Karolíne.


V Bogote je predbežnou jednotkou Ukrajinka Elina Svitolinová pred Portoričankou Mónicou Puigovou, austrálskou reprezentantkou Ajlou Tomljanovičovou a Taliankou Francescou Schiavoneovou.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona