Kristína Krajčírová je vo štvrťfinále Miss World Top Model

NETKY.SK • 24 Júl 2012, 21:25 • 2 min
Kristína Krajčírová je vo štvrťfinále Miss World Top Model

Kristína Krajčírová je vo štvrťfinále Miss World Top Model - Pre ženy Slovenská reprezentantka na Miss World 2012 Kristína Krajčírová sa prebojovala do štvrťfinále čiastkovej súťaže Top Model. Zo 118 účastníčok z celého sveta sa dostala medzi 57 krások, k

slovakia

left justify in out

img

Slovenská reprezentantka na Miss World 2012 Kristína Krajčírová sa prebojovala do štvrťfinále čiastkovej súťaže Top Model. Zo 118 účastníčok z celého sveta sa dostala medzi 57 krások, ktoré majú šancu získať ocenenie pre najtalentovanejšiu súťažiacu v oblasti modelingu. Finále Miss World Top Model sa uskutoční 12. augusta. Okrem tejto čiastkovej súťaže môže Krajčírová zabodovať aj v ďalších. Finále pre najkrajšie dievčatá v plavkách Beach Beauty sa uskutoční 1. augusta, o víťazke kategórie Sports and Fitness sa rozhodne 6. augusta a o najtalentovanejšej súťažiacej v kategórii Performing Talent sa rozhodne 10. augusta. Okrem toho účastníčke, ktorá má za sebou najviac charitatívnej práce, udelia titul Beauty with a Purpose. Krajčírovej môžu k úspechu pomôcť aj fanúšikovia a fanúšičky sledovaním jej profilu Miss World - Slovakia. O absolútnej víťazke súťaže Miss World, ktorá sa koná v týchto dňoch v čínskej provincii Vnútorné Mongolsko, sa rozhodne počas finálového večera 18. augusta.

O výbavu slovenskej delegátky sa postarali viacerí slovenskí módni návrhári. Spoločenské šaty, ktoré si oblečie počas finálového večera na Miss World, pochádzajú od renomovaného módneho návrhára Lukáša Kimličku. V rámci fashion večera Miss World Top Model uvedie Krajčírová šaty, ktoré pre ňu na mieru ušila víťazka súťaže Brillance Fashion Talent 2011 Andrea Pojezdálová. V batožine slovenskej krásky nechýba okrem množstva ďalších večerných a kokteilových šiat ani kroj, ktorý jej do sveta zapožičal folklórny súbor Lúčnica. Počas finálového večera bude Krajčírovú v hľadisku povzbudzovať aj šéfka Miss Slovensko Magdaléna Šebestová, ktorá do Ordosu odcestuje týždeň pred finále.

Prvý ročník súťaže Miss World sa uskutočnil v roku 1951 vo Veľkej Británii, kde sa až do roku 1988 súťaž aj pravidelne konala. Slovensko na Miss World v ostatných rokoch reprezentovali Karolína Čičátková, Andrea Verešová, Janka Horečná, Jana Ivanová, Eva Verešová, Adriana Pospíšilová, Mária Sándorová, Ivica Sláviková, Magdaléna Šebestová, Veronika Husárová, Edita Krešáková, Barbora Franeková, Marína Georgievová a Michaela Ňurciková.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona