Kristína Farkašová zažíva leto pre fajnšmekrov

NETKY.SK • 12 August 2015, 14:56 • 2 min
Kristína Farkašová zažíva leto pre fajnšmekrov

BRATISLAVA - Slovenská herečka Kristína Farkašová sa dlhé mesiace tešila na leto.

slovakia

left justify in out

„Celú sopľavú zimu som čakala na leto a verila v parádnu dovolenku, na ktorú som si odkladala aj z pidi honoráru, aby som si konečne oddýchla. All inclusive, mojito v ruke, deti na striedačku v bazéne a v mori a ja konečne nabitá a pripravená na ďalšie obdobia so škaredým počasím,“ opísala svoju predstavu v rozhovore pre agentúru SITA. „Napokon z toho boli dvoje ovčie kiahne, každé v iný čas, z toho jedny na dovolenke... Nevychádzať počas prímorskej dovolenky z príbytku je naozaj all inclusive,“ zasmiala sa herečka. „Tieto prázdniny sa skrátka diali samé nedovolenkové a neoddychové záležitosti a mňa možno čoskoro picne. Myslím, že to je celé množina príhod, na ktoré isto nezabudnem. Leto pre fajnšmekrov,“ poznamenala 33-ročná Bratislavčanka.


Leto však sympatická herečka napriek tomu miluje. „Milujem leto už len z toho dôvodu, že pri častom venčení našej starej dámy psice nemusím deti niekoľkokrát denne obliekať do milión vrstiev. Milujem leto, lebo je ovocie a zelenina, ktoré milujeme. Milujem leto, pretože sa môžeme čvachtať vo vode - tento rok skôr v hypermangáne... Milujem leto, lebo večer vonia vzduch, lebo sa dá chodiť na výlety, lebo môžeme byť celé dni vonku, lebo mi vonia opaľovací krém a Ela a Matilda leto milujú, lebo majú výrazne spokojnejšiu mamu, než v zime. A milujú vodu. Všade. A ja milujem utieranie podláh. Vážne,“ uzavrela Farkašová.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies