Kristína Farkašová vydáva svoju druhú knižku

NETKY.SK • 15 Január 2017, 11:11 • 2 min
Kristína Farkašová vydáva svoju druhú knižku

BRATISLAVA - Knižka Stále som mama z pera Kristíny Farkašovej prichádza v prvých dňoch roka 2017 na pulty slovenských knižných obchodov. Je pokračovaním bestselleru Som mama. TASR informovala PR manažérka vydavateľstva Ikar Andrea Coddington.

slovakia

left justify in out

Úspešná slovenská herečka, moderátorka a autorka vtipných prúžkovaných tričiek Kristína Farkašová vydala pred rokom knihu o materstve Som mama. O živote s dvojičkami, ktoré rastú a menia sa z Knedlí na Dievčatá, napísala aj druhú knihu.

 

Humor jej ani teraz nechýba, hoci sa často smeje pomedzi slzy a sople. Dievčatá objavujú svet a zanechávajú v ňom nezmazateľnú dvojradovú stopu. A aj keď už majú na kadečo vlastný škôlkarský názor, ich rodička im aj sebe ustavične s láskou pripomína - Stále som mama. Knižku ilustroval autorkin otec Boris Farkaš.

 

Kristína Farkašová je herečka, moderátorka, textilná dizajnérka, spisovateľka, ale v prvom rade mama, o čom sa čitatelia mohli presvedčiť v jej knihe Som mama. Najskôr písala vtipné blogy, navrhovala tričká, starala sa o svoje dvojičky či psíka. Zdalo sa, že na napísanie knihy nemôže mať čas, ale to by nebola Kristína. Som mama sa stretla s mimoriadnym ohlasom u verejnosti a Kristína napísala pokračovanie Stále som mama, keď jej dcéry začali chodiť do škôlky.

 

"Viete aká je to paráda, večer sa zo všetkého vypísať a všetky vyčerpávajúce chobotiny premeniť na humor? Bez kníh by som bola asi smutné trdielko niekde v kúte izby. Vďaka knihám viem, že sa dajú plniť sny, že sa dá všetko. Aj chovať na verande koňa, či veriť odtrhnutému slúchadlu. Je to s tými knihami v živote ľahšie," uviedla autorka pre médiá.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies