Kristína, Celeste Buckingham a Polemic spoločne vystúpia v Bratislave

NETKY.SK • 9 Február 2016, 16:18 • 2 min
Kristína, Celeste Buckingham a Polemic spoločne vystúpia v Bratislave

BRATISLAVA - Slovenské speváčky Kristína a Celeste Buckingham a skupina Polemic sa predstavia počas špeciálneho koncertu s názvom Hudba bez bariér.

slovakia

left justify in out

Podujatie, ktoré sa bude konať 14. apríla v bratislavskej Incheba Expo Aréne, je pokračovaním minuloročnej akcie Klavír bez bariér. Organizátori sa pre úspech pôvodného koncertu, ktorý ponúkol vystúpenie Jozefa Hollého a Márie Čírovej, rozhodli pokračovať v organizácií benefičného podujatia na pomoc telesne postihnutým. Okrem spomínaných interpretiek a skupiny sa na podujatí predstavia aj speváčka Sima Martausová a kapela Gladiator.


„Cieľom podujatia je, získať čo najviac financií spôsobom, aký nám je blízky. Nečakáme len na sponzorské dary. Finančné prostriedky na dobročinné účely sa snažíme zarobiť si sami,“ vysvetlil organizátor koncertu Miroslav Buľovský z občianskeho združenia Parasport24.


S tvrdením, že si "musíme pomáhať" súhlasia aj členovia kapely Polemic. "Nikto z nás nevie, kedy pomocnú ruku bude potrebovať," uviedli. "Všetci sme na jednej lodi. Veľkosť človeka dokazujú činy, preto pomáhať iným len tak bez očakávaní a mať z toho radosť, je pre nás normálne. Človečina má byť na prvom mieste. Tak to cítime,“ zhodli sa hudobníci, ktorí s organizátormi spolupracovali už v minulosti. "To, čo robia, má hlboký zmysel, preto radi priložíme ruku k dielu,“ vysvetlili.


Napriek zaneprázdnenosti si čas na dobročinné vystúpenie našla aj Kristína. „O tomto projekte som počula veľmi pozitívne ohlasy. Preto som neváhala a prijala ponuku zúčastniť sa a podporiť dobrú vec,” uviedla 28-ročná interpretka. "Hudba nás spája a veľakrát lieči dušu. Myslím si, že jeden z najkrajších momentov pre umelca je, keď svojím koncertom dokáže povzbudiť a vyčariť úsmev na tvári. Verím, že na podujatí bude skvelá atmosféra, a že k nej svojimi piesňami prispejem aj ja,” dodala.


Benefičné koncerty sú srdcovou záležitosťou jednej z hlavných hviezd večera Celeste Buckingham. „Mám pocit, že tie najkrajšie zážitky, ktoré mám zo svojej doterajšej kariéry, vznikli práve pri vystupovaní na benefíciách. Keď hráme pre ľudí, ktorí sú zdravotne postihnutí alebo potrebujú pomoc, ten výsledok je najkrajší. Vždy sme radi, že môžeme byť s nimi, lebo sa z toho úprimne tešia. Taká úprimná radosť sa dnes len tak nevidí. Vážia si každú maličkosť, ktorá príde,“ prezradila 20-ročná interpretka s americko-švajčiarskym pôvodom. "Prostredníctvom svojej tvorby sa vždy snažím vyjadriť aj dôležitejšie myšlienky, nielen rozprávať sama o sebe. Myslím, že je dôležité nielen z času na čas vystupovať ako človek so zmyslom pre charitu, ale myslieť tiež na to, ako môže moja práca každý deň ponúknuť niečo spoločnosti,“ vyjadrila sa tiež.


Program podujatia doplnia aj Sima Martausová a Gladiator. Mená ďalších účinkujúcich si organizátori nechávajú na neskôr ako prekvapenie. Výťažok zo vstupného rozdajú telesne postihnutým počas letného charitatívneho cykloturné Parasport24 Tour, ktoré nadviaže na doterajšie podujatia Cez Slovensko na bicykli.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies