Kristen Stewart v Londýne žiarila v polopriehľadnom overale

NETKY.SK • 15 November 2012, 12:34 • 2 min
Kristen Stewart v Londýne žiarila v polopriehľadnom overale

Kristen Stewart v Londýne žiarila v polopriehľadnom overale - Celebrity Americká herečka Kristen Stewart sa na červenom koberci londýnskej premiéry filmu Twilight sága Úsvit - 2. časť objavila v polopriehľadnom overale.

slovakia

left justify in out

img

Americká herečka Kristen Stewart sa na červenom koberci londýnskej premiéry filmu Twilight sága: Úsvit - 2. časť objavila v polopriehľadnom overale. Návrhárovi Zuhairovi Muradovi tak ostala verná, keďže aj na losangeleskej premiére záverečného filmu upírskej ságy a na filmovom festivale v Toronte mala oblečené modely z jeho dielne. Murad je známy veľmi ženskými a sexi kúskami, ktoré si obľúbili aj Jennifer Lopez, Miley Cyrus či Sofía Vergara. Pre Stewart je však tento odvážny čierny trblietavý model nezvyčajnou voľbou, keďže sa na spoločenských udalostiach väčšinou objavuje v geometrických minišatách a z času na čas siahne po dlhej róbe. V ostatnom období však zo svojho zaužívaného štýlu vybočila už viackrát, vyskúšala si kožené šaty, výrazné topy či nohavice, ale aj hlboké výstrihy.

Kristen Stewart preslávila úloha Belly Swan v populárnej upírskej ságe Twilight. Zahrala si aj v snímkach Úkryt (2002), Chyťte to dievča (2004), Útek do divočiny (2007), Územie žien (2007), The Runaways (2010) alebo Snehulienka a lovec (2012). Na svojom konte má napríklad tri People's Choice Awards, šesť MTV Movie Awards a jednu cenu BAFTA, no tiež štyri nominácie na Zlatú malinu.

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies