Kristen Stewart údajne randí s modelkou Victoria's Secret Stellou Maxwell

NETKY.SK • 23 December 2016, 12:49 • 2 min
Kristen Stewart údajne randí s modelkou Victoria's Secret Stellou Maxwell

LOS ANGELES - Americká herečka Kristen Stewart údajne randí so severoírskou modelkou Stellou Maxwell, ktorá je jedným z anjelikov značky spodnej bielizne Victoria's Secret. Informáciu priniesol magazín People, ktorému to potvrdil nemenovaný zdroj blízky obom.

slovakia

left justify in out

“Kristen randí so Stellou Maxwell. Zabávajú sa spolu,“ uviedol. Dvojicu naposledy videli spolu v meste Savannah v americkou štáte Georgia, kde 26-ročná herečka nakrúca snímku o Lizzie Borden, ktorú v 19. storočí obvinili z dvojnásobnej vraždy sekerou. Ako uviedol ďalší nemenovaný zdroj, Stewart pri modelke vyzerala šťastná.

 

 

Herečka pritom donedávna randila s hudobníčkou St. Vincent, s ktorou tvorila pár od októbra. Predtým boli jej partnerkami Alicia Cargile či Stéphanie "Soko" Sokolinski. Maxwell zase údajne vlani randila so speváčkou Miley Cyrus.

 

Kristen Jaymes Stewart sa preslávila najmä ako Bella Swan v upírskej ságe Twilight (2008 - 2012). Okrem toho sa predstavila aj v snímkach Úkryt (2002), Chyťte to dievča (2004), Útek do divočiny (2007), Územie žien (2007), Zábavný park (2009), The Runaways (2010), Na ceste (2012), Still Alice (2014), Camp X-Ray (2014), Sils Maria (2014), Ofajč (2015) či Café Society (2016). Na konte má napríklad tri People's Choice Awards, sedem MTV Movie Awards, cenu BAFTA v kategórii Rising Star, jedného Cézara, ale aj Zlatú malinu.

 

Dvadsaťšesťročná Stella Maynes Maxwell sa narodila v Bruseli. Jej fotografie sa objavili v magazínoch ako Elle, Glamour či Vogue. Predvádzala napríklad pre Jeremyho Scotta a Marca Jacobsa a bola tiež tvárou značiek Alexander McQueen, Asos, Ermanno Scervino, H&M, Puma, River Island, Urban Outfitters alebo Vianel.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies