Kristen Stewart si pre filmovú rolu odfarbila vlasy na oranžovo

NETKY.SK • 6 Apríl 2014, 12:51 • 2 min
Kristen Stewart si pre filmovú rolu odfarbila vlasy na oranžovo

BRATISLAVA - Dvadsaťtriročná herečka sa s oranžovými vlasmi predstaví v snímke American Ultra.

slovakia

left justify in out

Americká herečka Kristen Stewart si pre rolu v pripravovanej snímke American Ultra odfarbila vlasy na oranžovo. Prostredníctvom služby Instagram o tom informovalo kaderníctvo Maison de Cheveaux v New Orleans, ktoré v zverejnilo fotografiu 23-ročnej herečky s novou farbou vlasov. "Režisér Nima Nourizadeh nám povedal, na akú farbu máme Kristen odfarbiť vlasy. Bola veľmi milá a super," uviedol pre magazín Us Weekly majiteľ spomínaného kaderníctva. Vo filme American Ultra si okrem Stewart zahrajú aj Uma Thurman, John Leguizamo či Jesse Eisenberg.

 

Kristen Stewart preslávila úloha Belly Swan v populárnej upírskej ságe Twilight (2008 - 2012). Okrem toho sa predstavila aj v snímkach Úkryt (2002), Chyťte to dievča (2004), Útek do divočiny (2007), Územie žien (2007), Zábavný park (2009), The Runaways (2010), Na ceste (2012) či Snehulienka a lovec (2012). Stewart má na konte napríklad tri People's Choice Awards, sedem MTV Movie Awards a jednu cenu BAFTA, no tiež dve Zlaté maliny. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies