Kristen Stewart sa v láske nevie kontrolovať

NETKY.SK • 10 Február 2014, 08:21 • 2 min
Kristen Stewart sa v láske nevie kontrolovať

LOS ANGELES - Americká herečka Kristen Stewart sa vraj v láske nedokáže kontrolovať. Dvadsaťtriročná rodáčka z Los Angeles, ktorá sa v máji 2013 rozišla s kolegom Robertom Pattinsonom, sa však počas ostatných mesiacov o sebe vraj mnoho naučila.

slovakia

left justify in out

"Neviete do koho sa zamilujete, jednoducho to neviete a nemáte nad tým kontrolu. Niektorí ľudia si stanovia, za čím idú, no ja sa nekrotím. Ak sa do niekoho zamilujete, chcete ho vlastniť. Chcete, aby ten človek bol tým, čo milujete," uviedla Stewart pre americkú verziu magazínu Marie Claire. Jej spomínaný vzťah s o štyri roky starším Pattinsonom naštrbila aj aféra s ženatým režisérom Rupertom Sandersom.

Kristen Stewart preslávila úloha Belly Swan v populárnej upírskej ságe Twilight, v ktorej hlavnú mužskú rolu stvárnil práve Pattinson. Okrem toho sa predstavila aj v snímkach Úkryt (2002), Chyťte to dievča (2004), Útek do divočiny (2007), Územie žien (2007), Zábavný park (2009), The Runaways (2010), Na ceste (2012) či Snehulienka a lovec (2012) spomínaného režiséra Sandersa. Stewart má na konte napríklad tri People's Choice Awards, sedem MTV Movie Awards a jednu cenu BAFTA, no tiež dve Zlaté maliny. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies