Krištáľové krídlo ocení osobnosti Slovenska už 20. marca. Poznáme program aj moderátorov galavečera

NETKY.SK • 14 Marec 2022, 12:08 • 2 min
Krištáľové krídlo ocení osobnosti Slovenska už 20. marca. Poznáme program aj moderátorov galavečera

Jubilejný 25. ročník udeľovania cien Krištáľové krídlo významným osobnostiam Slovenska sa uskutoční 20. marca v priestoroch SND v Sále Opery a baletu. V priamom prenose ho odvysiela RTVS na Jednotke so začiatkom o 20:30 hod.

slovakia

left justify in out

Počas galavečera sa dozvieme mená laureátov ocenenia  za rok 2021 v deviatich kategóriách a odovzdaná bude aj mimoriadna cena Štefanovi Svitkovi. Diváci sa môžu tešiť na bohatý program plný prekvapení.

 

Krištáľové krídlo každý rok oceňuje významné osobnosti Slovenska v oblasti vedy, medicíny, kultúry, hospodárstva, filantropie či športu. Z vyše 140 nominácií za rok 2021, ktoré do odborných diskusií priniesli porotcovia, ale aj široká verejnosť, sa do finálneho výberu dostalo 26 nominácií.  

 

img

 

Plno prekvapení a 10 moderátorov!

 

„Pri príležitosti jubilejného 25. ročníka sme spolu s režisérmi a scenáristami pripravili niekoľko programových prekvapení. Hostí a divákov prevedie galavečerom netradičné zoskupenie až desiatich moderátorov, ktorí sa budú v moderátorských vstupoch počas večera striedať. Diváci sa tak môžu tešiť na mená ako Ivo Gogál, Janette Štefánková, Michaela Čobejová, Adriana Kučerová, Marianna Ďurianová, Karin Haydu, Anna Žitná Lučaiová, Danka Barteková, Lucia Hurajová a Karin Majtánová,“ prezrádza riaditeľka Krištáľového krídla Katarína Srkala.   

 

 

img

 

V programe galavečera vystúpia Adam Ďurica, Emma Drobná, Terézia Kružliaková, Adriana Kučerová, Rebeka Jenisová, Adam Pavlovčin, Michal Noga, Monika Bagárová a Radovan Tariška. Slávnostnú atmosféru večera hudobne podčiarkne Symfonický orchester Slovenského rozhlasu pod vedením dirigenta Adriana Kokoša.
 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Felecia sefredaktorka
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies