Kriminálny seriál Mr. Robot bude pokračovať treťou sezónou

NETKY.SK • 17 August 2016, 16:27 • 2 min
Kriminálny seriál Mr. Robot bude pokračovať treťou sezónou

BRATISLAVA - Americký krimi seriál Mr. Robot (2015) bude v roku 2017 pokračovať treťou sezónou.

slovakia

left justify in out

Hackerskú drámu z produkcie NBCUniversal začali vysielať v júni 2015. Hlavnou postavou je mladý programátor Elliot, ktorý má ťažkosti s nadväzovaním ľudských vzťahov a spôsob komunikácie s ľuďmi nachádza v hackovaní. Tvorcom príbehu je Sam Esmail, ktorý na druhej sérii pracoval aj ako režisér. Zatiaľ však nie je jasné, či bude režírovať aj pokračovanie.


V nových epizódach, ktorých počet ešte nie je známy, sa príbeh opäť viac priblíži k svojmu koncu. Esmail totiž plánuje nakrútiť maximálne päť sérií, aby sa vyhol zbytočnému naťahovaniu deja.

 

"Vedia o tom, že chceme seriál ukončiť v tom správnom čase a nenaťahovať ho za každú cenu. Rešpektujú to a podporujú ma v tom," uviedol tvorca v rozhovore pre The Hollywood Reporter s tým, že k zástupcom televízie bol v tomto smere od začiatku úplne otvorený.


Hackera Elliota v seriáli stvárňuje Rami Malek a v ďalších úlohách účinkujú napríklad Christian Slater, Portia Doubleday, Carly Chaikin, Martin Wallström, Grace Gummer, Michael Cristofer a Stephanie Corneliussen. Výkonnými producentmi sú spolu s Esmailom aj Steve Golin a Chad Hamilton.


Mr. Robot získal v roku 2016 dva Zlaté Glóbusy v kategóriách Najlepší dramatický televízny seriál a Najlepší herecký výkon vo vedľajšej úlohe (Christian Slater).

 

Na konte má aj tri televízne ceny Critics' Choice, cenu Asociácie televíznych kritikov pre najlepší nový seriál a tiež scenáristickú cenu Writers Guild of America pre najlepší nový seriál. Autori plánujú čoskoro vydať knižnú verziu seriálu, ktorá je momentálne v predpredaji.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona